MESTO NA KOJEM SNOVI POSTAJU STVARNOST
EKSKLUZIVNI STANOVI
OSEĆAJTE SE LEPŠE NEGO KOD SVOJE KUĆE
PRIRODNE LEPOTE
NAŠ PROJEKAT - MONTENEGRO DREAMS

Naš kompleks apartmana vam nudi luksuzne stanove sa mnogo svetlosti i apartmane vrhunskog kvaliteta, sa 2-3 spavaće sobe i velikom terasom ili baštom, tako da nijedna vaša želja neće ostati neostvarena. Uživajte u jutarnjoj šoljici kafe na vašoj velikoj terasi sa fantastičnim pogledom na zaliv Bečići, kristalno plavo more i legendarni Sveti Stefan.

Zbog svoje jedinstvene lokacije, kvaliteta u pogledu gradnje i široke ponude aktivnosti u slobodno vreme u okolini, ovi stanovi garantuju sigurnu investiciju sa dobrom zaradom, jer se mogu iskoristi i za iznajmljivanje tokom odmora.


EKSKLUZIVNI PRIVATNI STANOVI

Naš projekat ima takav koncept da svi stanovi imaju što je moguće više svetlosti i prelep pogled na more i plažu. Apartmani su veličine od 50m² do 120m² a tokom izgradnje korišćeni su samo najkvalitetniji materijali.
Odaberite apartman sa jednom, dve ili tri spavaće sobe, u zavisnosti od vaših potreba. U mogucnosti ste da sami isplanirate raspored prostorija, ukoliko se odlučite za kupovinu tokom izgradnje!
Prozori u staklu duž cele površine u celom kompleksu obezbeđuju neprekidni prelaz između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora.


NAJVIŠI STANDARDI KVALITETA

Zahvaljujući našem 30-godišnjem iskustvu u nemačkom građevinarstvu, uživaćete u nemačkom kvalitetnom radu, koji se trenutno ne moze pronaći u Crnoj Gori!
Mi radimo sa ljudima i za ljude - zbog toga kod nas ne postoje nikakvi kompromisi u pogledu kvaliteta.


LJUDI U CENTRU PAŽNJE

Naš kompleks je mnogo više od običnog projekta sa 4 zida i krovom . Zahvaljujući našem radu je zaživeo i ispunio se sadržajem
Mi ne prodajemo samo kuću ili stan, već osećaj života i zadovoljstva. Mesto na kome ćete se spokojno osećati i uživati u istinskom osecaju "Kao u svom domu".

Centar našeg planiranja je uvek čovek, jer će pre ili kasnije svaka nekretnina dobiti svog vlasnika.
Zbog toga su u prvom planu uvek želje, zahtevi i potrebe budućih stanara.

Naš projekat se sastoji iz 3 građevinske faze!
Prva faza projekta se sastoji od 7 stambenih jedinica a sve imaju fantastičan pogled na more i plažu. Takođe će biti i prva završena u okviru kompleksa Montenegro Dreams.
Početak gradnje je 26. mart 2013., a završetak je planiran za maj 2014! Za više informacija kliknite ovde.

Druga faza projekta se sastoji od 10 stambenih jedinica a sve imaju fantastičan pogled na more i plažu.
Početak gradnje je 15. april 2014., a završetak je planiran za 20. juni 2015! Za više informacija kliknite ovde.

Treća faza projekta se sastoji od 12 stambenih jedinica a sve imaju fantastičan pogled na more i plažu.
Početak gradnje je 15. novembar 2014., a završetak je planiran za 01. juni 2016! Za više informacija kliknite ovde.

Ne čekajte duže i dopustite da vaši snovi postanu stvarnost

facebook Copyright © Becici Properties 2013 - Email : becici.properties@gmail.com - FACT SHEET (download) - Web Design: Libra-design